bewustzijnscoaching met Stijn.

De afgelopen 30 jaar focusten we in onze maatschappij op welvaart. Harder, beter, meer. Een mooie wagen voor de deur, elk jaar een luxevakantie, een kleerkast vol moois,... Helaas is dat niet wat je gelukkig maakt. Her en der lopen er mensen tegen de muur. De welvaart is groot, maar ergens onderweg zijn we het welzijn vergeten. De kwaliteit in plaats van de kwantiteit. Tijd om terug te gaan kijken en ontdekken wat echt belangrijk is, wat jou echt gelukkig maakt.

Voel je je steeds moe? Merk je dat de tijd voor jezelf er steeds tussenuit glipt? Ontbreekt het je aan (werk)goesting? Mis je het evenwicht in je leven en heb je zin om het aan te pakken?

Tijdens dit coachpad stappen we af van het moeten en staat mogen centraal. Je eigen ritme herontdekken, leren luisteren naar de signalen van je lichaam, een positieve denkwijze, naar je kern keren en jouw passies (her)ontdekken. Gezond zijn op vier niveau's: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

 

Want wie wil er nu niet zo dicht mogelijk bij zichzelf komen te staan? Zijn eigen pad vinden en volgen? 

Het vergroten van je bewustzijn gebeurt niet van vandaag op morgen. Als je dit pad aangaat, dan leggen we samen een hele weg af. Je leert bewust kiezen voor nieuwe goede en gezonde gewoontes, leer je jezelf van dichtbij kennen: de prachtige hoogtes en de diepe dalen met
je coach aan de zijlijn. Wij geloven in een lichaam als team. Alle pijlen in dezelfde richting, het creëren van een spirituele flow. Dit heeft niets met geloof te maken.

We werken toe naar een flow, jouw levensstroom. Daar waarin het leven naar je toekomt en jij kan flowen,creëren, zijn, leven op je hoogst haalbare niveau.

Voor prijzen en beschikbaarheid - laat een bericht achter onderaan de pagina