4.

energetische therapie
vanaf februari 2019

De stoel waar je opzit, de lucht die je uitademt, de plant in je woonkamer, je bed, je buurman, je huisdier. Alles is energie. Rondom ons, maar ook in ons.

Door stress, ziekte, negatieve gedachten,... kan onze energie niet altijd vrij stromen. Daardoor voelen we ons vermoeid en futloos. Zie die energieblokkades als files op de autowegen. Zonder obstakels kan je vlot doorrijden, verbruik je minder en ben je sneller waar je wil zijn. Zo gaat het ook met de energie die door ons lichaam stroomt.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Reikimasters gebruiken een techniek om deze universele levensenergie vanuit hun handen over te brengen naar de ontvanger. 
Om je zo te helpen met een genezingsproces, of dit nu fysiek, emotioneel of spiritueel is. De Reikimaster is niet de genezer, dat ben je zelf!

Energie is slechts een subtiele leidraad in ons Westerse leven, maar een o-zo belangrijke.

Voel je dat je lichaam uitgeput is? Ben je vaker moe? Heb je weinig energie? Zit je in een burn-out? Of heb je gewoon nood aan constructieve zelfzorg?

Trek makkelijke kleren aan en kom genieten en opladen.

Het enige wat jij doet is liggen, rusten, mediteren.

Eva combineert tools uit Reiki, energetisch bodywork,

klanken en essentiële oliën. 

Voor prijzen en beschikbaarheid - laat een bericht achter onderaan de pagina