mannencoaching met Stijn.

Boek een individuele sessie om zo je innerlijke kracht opnieuw te activeren. Ik koos ervoor om de coachings in drie categorieën in te delen. Maar uiteraard verdiepen we ons in deze sessies in verschillende aspecten van het leven, raken we diverse onderwerpen aan.

 

Burn/bore out

Tijdens deze periode is tijd je kostbaarste goed. Al voelt dat helemaal niet zo aan. Hoe kan je van deze periode genieten en nieuwe zaadjes planten voor de toekomst? Een toekomst waarvoor je elke ochtend met plezier opstaat.

Ik heb het zelf ervaren, zo’n burn/bore out. En hoewel het een zeer uitdagende periode voor me was, kijk ik er met een geweldig gevoel op terug. Het durven tijd nemen voor dingen, zaken bijleren, verdiepen of gewoon niets doen.

Hoogsenstitieve man

Hoe kan je voelen en beleven dat je genoeg en awesome bent, gewoon zoals je bent? Dat je man genoeg bent, zelfs wanneer je je rijke gevoelswereld kan uiten. Verbinden met je gevoelens, met je doel in het leven, je visie en ervaar zo de balans die je helpt meer diepgang in je leven te creëren.

Spirituele groei

Hoe kan je je bewustzijn doen groeien? Je pad nog meer verlichten en leven in hogere trilling? Laat je gedachten en energie stromen in een één op één sessie.

We creëren een plek waar er zonder oordeel gepraat en gedeeld kan worden. Letterlijk alles is bespreekbaar en mag op tafel gelegd worden. (Zo ook aliens, leven op een groene wolk of wat dan ook)

Wil je meer info of een traject starten? 

Check ook www.manzijn.be

Voor prijzen en beschikbaarheid - laat een bericht achter onderaan de pagina