onze aanpak

Na de burn/bore-out pakten we elk op onze manier het leven anders aan. Die inzichten trekken we door in de coachings. We bekijken het plaatje holistisch en gaan op zoek naar energielekken - zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak. Dat laatste geeft ons een reden van bestaan. 

Eva: "Ik voelde dat therapiesessies niet voldoende zouden zijn om uit de donkerte te klimmen. De burn-out zat niet tussen de oren. Ik koos ervoor om het holistisch aanpakken: fysiek liet ik me bijstaan door een osteopaat en de huisarts, ik volgde klanktherapie voor diepe ontspanning en healing, en volgde een veganistisch eetpatroon. Schrijven was mijn emotionele uitlaatklep, ik ging mijn emoties benoemen en zocht naar wat me echt gelukkig maakte. Ik nam een hond in huis, die nam me mee naar buiten. De frisse lucht, het groen, de rustige wandelingen wakkerde mijn creativiteit weer aan. Ik mediteerde dagelijks en starte de opleiding tot bewustzijnscoach bij Lieve Bullens. Ik kreeg nieuwe perspectieven en vond mijn missie. Zo kreeg mijn leven weer kleur én zonlicht. Als coach hou ik van een directe én holistische aanpak. Van aan de zijkant stuur ik bij, geef ik opdrachten en oefeningen voor meer inzicht, visie en richting. "

Stijn: "Toen ik 26 jaar was, had ik een bore/burn out. Hierdoor ontdekte ik dat er veel meer is dan enkel leven op een automatische piloot gebaseerd op wat van je verwacht wordt. Namelijk: 100% kiezen voor wat ik wil. Geen beperkingen, zonder angst en zonder ego. Het kiezen van mijn 100% awesome versie van het leven. Ik liep op mijn 26e tegen een muur aan, anderen wanneer ze 25, 35, 40, 50, 60, ... jaar oud zijn. En dat is ook oké natuurlijk. Door het her-evalueren van alles wat ik aan het doen was in mijn eigen ontdekte ik een passie om deze inzichten en manier van leven te delen met anderen. Hoe ook zij 100% zichzelf kunnen zijn. Mijn ultieme visie is dat niemand op zoek zou dienen te gaan naar zichzelf na een tijd. Ik wil dat gedurende onze opvoeding aangeleerd wordt hoe we ontdekken wie we zijn en hoe we onze eigen kwaliteiten optimaal kunnen benutten. Geen compromis maken en 100% onszelf zijn, altijd. Vanaf de eerste dag na onze geboorte. Dit is de reden waarom ik zoveel mogelijk awesomeness/geweldigheid wil doen voor zowel volwassenen als kinderen. Inspireren door lezingen, workshops of gewoon mijzelf zijn in het bijzijn van anderen!"

We nemen de tijd.

We nemen je mee

naar buiten.

We dagen je uit.

We staan je bij.

We geloven in je.