talentcoaching met Eva.

Jij staat al behoorlijk ver op vlak van persoonlijke ontwikkeling, maar verlangt naar de next step. Het overstijgen van je twijfels, het vooruitgaan en de successen behalen die jouw leven verrijken. 

Het doel is: meer authenticiteit, omarmen van je pure zelf en het ontdekken van je innerlijke kracht en natuur. Leven vanuit het hart, niet om te beantwoorden aan tal van maatschappelijke verwachtingen.

Een holistische vorm van coaching, dus.

Tijdens dit coachpad ga je concreet aan de slag met jouw 'blinde vlekken'. Het uitschakelen van excuses en het verruimen van jouw denkveld en perspectieven. Het nog meer vorm geven van je visie en missie om zo meer diepgang te kunnen ervaren en leven vanuit je essentie.

Ook hier ga je een traject aan, een commitment met jezelf. Want verandering komt er niet als er niets verandert. We gaan inzoomen op je mindset en actief naar je kern op zoek. Om van daar uit te gaan leven, te werken en lief te hebben.

Voor prijzen en beschikbaarheid - laat een bericht achter onderaan de pagina

Coaching aan zee.

Afspraak op basis van agenda. Wij werken vooral met online coaching via videocall.

Kan je toch niet aanwezig zijn op de gemaakte afspraak? Die kan tot 24 uur op voorhand geannuleerd worden (via telefoon of per mail) zodat iemand anders in jouw plaats kan langskomen. In het ander geval wordt de afspraak aangerekend.

© 2020 Coach aan zee.

Lees hier ons privacy statement.